Филмът Историческия парк на влогъра Любомир Жечев за Историческия парк -

...
Филмът Историческия парк на влогъра Любомир Жечев за Историческия парк -
Коментари Харесай

Ютуб свали филма “Историческия парк“ заради жалба на Киро Брейка

Филмът " Историческия парк " на влогъра Любомир Жечев за " Историческия парк " - следствие на активността на водача на " Величие " Ивелин Михайлов  е свален от YouTube след докладване от Кирил Кирилов - Киро Брейка.
Прочетете още
Жечев демонстрира известието от модераторите на YouTube за това, че е получено искане за събаряне на наличието от Кирил Кирилов, и то с обвинение за нарушено авторско право заради употребявани 13 секунди от негов клип в продукцията.

" Сега следва обжалване, тъй като по мое непретенциозно мнение видеото не нарушава по никакъв метод разпоредбите на YouTube ", споделя Любомир Жечев, като разяснява, че Брейка " публично постави гръд, с цел да не се види какво съставлява организацията на Исторически парк ".

Брейка  бе измежду най- дейните апологети на Михайлов и след разрива с полковника Марков остана на страната на създателя на парка. 

Това е следващият опит за заглушаване на следствието против организацията на Ивелин Михайлов. След разпространението на кино лентата на Любомир Жечев в София и Варна се оказа, че Икономическа полиция е почнала да привиква феновете, с цел да разпитва дали се знаело къде отиват парите от билетите им.

Срещу Михайлов има подадени голям брой сигнали, в това число за противозаконна банкова активност, непозволено придобиване на недвижими парцели и основаване на финансова пирамида зад " Историческия парк ". 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР